Escape game Olsen Bandens Største Kup

Virksomhed: RiddleHouse Escape Room

Gennemsnitlig bedømmelse:

5.0 / 5

1 gennemgå

Kontaktpersoner:

Fængselsvej 39, 2620 Albertslund ()

+45 71 74 91 41

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

På samme sted

Beskrivelse:

Træd ind i et forunderligt univers af snedige planer og uventede udfordringer i vores Escape Room, “Olsen Bandens Største Kup”. Rummet er skabt i samarbejde med Nordisk Film, der står bag de ikoniske og folkekære Olsen Banden-film.

Historien begynder, da en rig konsul er på gennemrejse i Danmark med intet mindre end verdens største diamant – den funklende Afrikas Dronning.

Egon og resten af forbryderbanden er netop blevet arresteret på et værtshus af den ihærdige kriminalassistent Mortensen. Men før deres arrestation formåede Olsen Banden at gemme deres geniale plan for at få fat på diamanten på netop dette værtshus. Nu er det din og dit holds mission at finde planen og snuppe diamanten, før konsulen når at rejse videre!

Men pas på! Intet er så let som det lyder. Du skal lære at tænke som en forbryder – eller rettere sagt som det fjerde medlem i Olsen Banden. Du og dit hold skal løse en række gåder og udfordringer i vores Escape Room, samtidig med at I udfører Olsen Bandens Største Kup nogensinde! Vi ved jo, hvordan det plejer at gå med Egons forkromede planer hvor alt er timet og tilrettelagt, men måske kan du og dit hold en gang for alle gennemføre Olsen Bandens Største Kup og sikre udbyttet?

Hvad venter I på hængerøve? Giv jeres indre Egon, Benny, Kjeld og Yvonne frit spil! Tiden er knap, og diamanten venter på jer. Klar, parat, kup!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.