Escape game Bunkeren

Virksomhed: FunCenter ApS

Gennemsnitlig bedømmelse:

5.0 / 5

5+ anmeldelser

Kontaktpersoner:

Boeck-Hansens Vej 14, 9000 Aalborg ()

28312101

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

På samme sted

Квест Fængslet

Fængslet

FunCenter ApS

Bedømmelse: (5+ anmeldelser)
Квест Morderen

Morderen

FunCenter ApS

Bedømmelse: (10+ anmeldelser)

Beskrivelse:

I Bunkeren træder I ind i en ægte bunker fra krigen. Bunkeren er beliggende kun 50 meter fra FunCenter, så I møder naturligvis bare op i centeret som ved alle andre aktiviter, og så sørger vi for resten!

Missionen er klar – det er jeres opgave at afværge katastrofen i tide, og sørge for at den radioaktive bombe ikke bliver aktiveret!

Det kræver både logik og samarbejde mens i kæmper mod tiden. Bunkeren er det tredje rum i rækken hos FunCenter, og vi kan roligt love jer at det bliver en fed oplevelse.

Detaljer:

Ligesom i vores andre Escape Rooms er der ikke deciderede skræk-effekter eller skuespillere, men den autentiske bunker kan virke en lille smule uhyggelig, og vi har derfor givet rummet en scarefactor på 3/6. Der er dog intet at være bange for, og rummet anbefales som de resterende rum til alle fra 13 år og op.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.