Outdoor Operation Mindfall

Virksomhed: Escape Skagen

Kontaktpersoner:

Trindelvej 19 9990 Skagen ()

+45 81 11 32 43

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

Beskrivelse:

I 1950 blev et hemmeligt forskningsprogram lanceret af det amerikanske militær, kaldet MK Ultra, hvis hensigt var at opnå fuldstændig kontrol over den menneskelige hjerne med en virus, som skulle tilsættes vores drikkevand. Officielt blev projektet lukket ned i 70’erne, men uofficielt fortsatte det under dække af et firma kaldet Spider Technology.

WISE, en uafhængig efterretningsorganisation, som arbejder med at beskytte verden, har modtaget dokumenter fra Dr. Hans Bergmand, en tidligere forsker i Spider Tech. Ifølge hans notater er det lykkes Spider Tech at udvikle en virus, som de har tilsat vores drikkevand. Virussen hægter sig på den menneskelige hjerne og påvirker vores tanker og holdninger.

Virusset kan aktiveres fra et særlig lydsignal udsendt fra mobiltelefoner.

Lige nu er virusset i dvale, men om 150 minutter vil Spider Tech aktivere det fra deres HQ-servere som er placeret et sted i Skagen.

Under kodenavnet Operation Mindfall skal dit team finde og sprede en anti-virus i vandforsyningen og ødelægge Spider Tech’s hovedservere.

Verdens skæbne hviler i jeres hænder!

Detaljer:

Ruten er ca. 3 km. Til dette spil skal I have adgang til en smartphone

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.