Outdoor Den Magiske Portal

Virksomhed: Escape Skagen

Kontaktpersoner:

Trindelvej 19 9990 Skagen ()

+45 81 11 32 43

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

Beskrivelse:

Gennem tiderne er det blevet fortalt historier om gnomer, trolde og mystiske kræfter. Engang var deres verden forbundet med vores gennem skjulte portaler, men da mørke kræfter skabte kaos og ødelæggelse i vores verden, besluttede menneskene at isolere de mørke kræfter og lukke portalerne.

Hver af disse portaler bevogtes af gnomer, men gnomen, som bevogter portalen i Skagen, er blevet ramt af sovesyge, så derfor er der blevet åbnet op for de mørke kræfter.

Først var det småkravl, der gemte vores ting, så var det mørkere kræfter, som nu er så kraftige, at de ødelægger alt på deres vej. I er vores sidste håb. Hvis ikke det lykkes jer at finde og lukke portalen i tide, er vi fortabte. Ifølge en gammel legende kan portalen lukkes med 3 krystaller, som er beskyttet af gåder og hemmelige spor.

Jeres mission er at finde krystallerne og lukke portalen.

Verden har brug for jeres hjælp…

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.