Escape game Kommandobunkeren

Virksomhed: Escape Skagen

Kontaktpersoner:

Trindelvej 19 9990 Skagen ()

+45 81 11 32 43

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

Beskrivelse:

1950.

Den Kolde Krig er begyndt.

Atomubåde sejler lydløst og dødsensfarligt rundt på det store hav og i snævre stræder, imens diplomater og spioner smeder rænker for at få magt og indflydelse i verdens regeringer. I utallige siloer venter de dødbringende interkontinentale missiler kun på den endelige ordre. Hele verden holder åndeløst vejret i frygt for atomkrig og en evig atomvinter.

I både øst og vest sidder soldater klar i bunkere dybt under jorden. De venter på ordren om at trykke på den røde knap, der affyrer de altødelæggende atomvåben. Men når de det i tide, inden fjendens missiler rammer?

Det er jeres første dag som soldater på jobbet i NATO-bunkeren i Skagen, da det forfærdelige opkald kommer: Fjenden har affyret missilerne, og nu skal NATO’s missiler sendes ud for at stoppe dem, så Danmark og resten af Europa ikke ender som en radioaktiv ødemark!

Kan I holde hovedet koldt og arbejde sammen, når hele verden afhænger af det og selv den mindste fejl kan udløse 3. verdenskrig?

Afkod beskeder, åbn kontrolrummet og indtast affyrringskoderne, inden Den Kolde Krig går hen og bliver alt for varm!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.