Escape game Værelse 7: Illusionisten Alex Weyer

Virksomhed: Hotel Trapped

Kontaktpersoner:

Niels Bohrs Vej 3d 6000 Kolding ()

4242 1014

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

Beskrivelse:

Scenen er sat til 1920'ernes Kolding. I Værelse nr. 7 paa Hotel Trapped holder den Verdensberømte Illusionisten Alex Weyer til. Hr. Weyer kom til Hotellet i 1927 for at udfører sit store Illusionist Show.

Hr. Weyer vidste ikke at Hotellet bag facaden var ondt og han blev mere og mere opslugt af dette paa overfladen prangende Hotel. Hr. Weyer har ikke forladt Hotellet siden...

De og Deres hold har en aftale med den højt respekterede Illusionist og I ankommer som Gæster til Hotellet, hvor I vil blive lukket ind paa Hr. Weyers Værelse. Men I er blevet snydt, Hr. Weyer er der ikke og døren lukker bag Jer! I er nu fanget i Illusionistens Værelse, og et ur begynder at tælle ned! I har nu 60 minutter til at finde og løse de utallige opgaver og finde en vej ud af Hr. Weyers Værelse. Men hvordan kommer I ud af et Værelse uden andre døre?

Kan De og Deres venner/familie/kollegaer klare Den Store Illiosionist Alex Weyer's opgaver og finde en vej ud fra hans Værelse inden tiden render ud? Mon ikke Den Store Illusionist har et Es i ærmet for at forhindre Jer i det?!

Gør Dem klar til 60 minutters spændende samarbejde og teamwork, hvor De og Deres hold skal forsøge at bevare overblikket for at bevare den mindste chance for at overvinde Alex Wayer og Værelse 7.

Lykkedes det ikke, vil Jeres sjæle blive taget fra Jer og overgaa til Hotellets lidt mere mørke side.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.