Escape game Værelse 13: Kampen mod Mefisto

Virksomhed: Hotel Trapped

Kontaktpersoner:

Niels Bohrs Vej 3d 6000 Kolding ()

4242 1014

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

Beskrivelse:

Dette er ikke bare et Escape Room, det er en helt unik Rejse fyldt med spændende og anderledes opgaver igennem Værelse 13 og videre ud paa det gamle Sindssygehospital! Denne gang sætter Hotel Trapped standartet endnu højere, og De faar i Værelse 13 en Spændende og Eksklusiv oplevelse som De ikke ville kunne faa andre steder!

Det var i Værelse 13 at den store Brand begyndte i 1919, Branden som ødelagde store dele af Det Gamle Hotel og forsagede 52 menneskers død, baade Gæster og Ansatte, Voksne og Børn. Ved den langvarig opbygning af Hotellet, forsøgte man af flere omgange at genopføre Værelse 13, men det var umuligt og flere personer forsvandt sporløst derinde og da mange mente at Værelset var ondt, blev det lukket af og forseglet omhyggeligt. Værelse 13 skulle efter sigende ogsaa have en hemmelig forbindelse til det Gamle Sindssyge Hospital, som ellers blev lukket i 1895.

Hotel Direktøren fortæller ligeledes: "Vi har ikke haft overnattende Gæster i Værelse 13 siden Branden... Ikke frivilligt i hvert fald"

Kender De sagnet om Mefisto?

Mefisto er den ondeste onde, Djævlen selv. Han har indfundet sig paa Hotellet og Kolding Gamle Sindssyghospital grundet alle de onde gerninger, der i tidens løb er blevet udøvet af bl.a. Overlæge J.H Seidelin og de andre grufulde Læger og Sygeplejesker, der har huseret der i tidens løb.

Mefistos ondskab har et meget stærkt greb over hele omraadet og det ham, der i 1919 udløse Branden paa Hotel Trapped. I det brændende Værelse 13 boede Alice sammen med hendes Barneplejerske Frk. Bodil Hansen. De forsøgte forgæves at undslippe flammerne, men det lykkedes ikke... Alice forsvandt sporløst i Branden og hendes unge sjæl blev fanget i Mefistos Ondskab.

Mange har sidenhen forgæves forsøgt at rede den unge piges Sjæl, men de er alle af uvisse grunde aldrig kommet ud af Værelse 13 igen.

Nu har I muligheden for kæmpe jer vej ind i det forsejlede Værelse, og med Jeres kløgt, vinde kampen imod Mefistos ondskab og rede Alices Sjæl ud af Mørket. Værelse 13 - Kampen mod Mefisto er en flot visuel fortælling, hvor De skal den lange vej frem til Mefistos Kammer, og bekæmpe Det Onde.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.