Escape game The Royal Cabinet

Virksomhed: Royal Escapes

Gennemsnitlig bedømmelse:

5.0 / 5

1 gennemgå

Kontaktpersoner:

Fredericiagade 30 1310 København ()

+45 60 89 66 20

150 meters from the Marble church metro station

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

På samme sted

Квест The Royal Playroom

The Royal Playroom

Royal Escapes

Bedømmelse: (1 gennemgå)
Квест The Royal Dungeon

The Royal Dungeon

Royal Escapes

Bedømmelse: (1 gennemgå)

Beskrivelse:

De sidste 2 år har I planlagt at stjæle dronningens kronjuveler da I mener at I er de retmæssige tronfølgere. I er af rette afstamning, jeres blod er kongeligt idet jeres farfar var Karl Leopold, den retmæssige konge af Danmark. Christian X blev dog kongen. Men hvorfor gjorde han det når det burde have været jeres farfar Karl Leopold? På mystisk vis har Christian fået sendt sin storebror i eksil så han selv kunne blive konge. Men I kender sandheden og har nu udset jer at bevise, at I er de rette tronfølgere. Men hvad er Dronningens rolle i det? Kender hun også sandheden og holder den hemmeligt for hendes folk?

Jeres familie har infiltreret kongehuset med stillinger som kongelige biløbere og stearinlysmagere. Og nu er I klar. I ved hvor dronningen gemmer Karl Leopolds krone der gemmer på hemmeligheden. I hendes personlige kontor på slottet. I ved I ikke har meget tid før hun og hendes vagter vender tilbage. Find kronen der afslører hemmeligheden og skynd jer ud igen inden i bliver afsløret og forevigt låst inde i fangekælderen.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.