Escape game Mordet på oberst Fitzpatrick

Virksomhed: Escape Factory

Gennemsnitlig bedømmelse:

5.0 / 5

3 anmeldelser

Kontaktpersoner:

Mejlgade 52 8000 Aarhus ()

+45 51 15 50 80

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

På samme sted

Квест Alkymisten

Alkymisten

Escape Factory

Bedømmelse: (3 anmeldelser)
Квест Enigma

Enigma

Escape Factory

Bedømmelse: (3 anmeldelser)

Beskrivelse:

1920´ernes regnvåde London.
I er et selskab af detektiver med speciale i det okkulte. En dag modtager i et kryptisk postkort med anmodning om hjælp fra den excentriske og særdeles velhavende oberst Fitzpatrick. Ved ankomsten til hans hjem får i af tjenestefolkene at vide, at han er blevet brutalt myrdet samme nat. I har nu én time til at opklare mordet, inden politiet kommer og overtager efterforskningen.
Oberst Fitzpatrick var meget indelukket og privat. I sine unge dage tjente han som soldat i den engelske kolonihær i Afrika, hvorefter han gjorde en bemærkelsesværdig lynkarriere i militæret. Han havde en usædvanlig heldig hånd i sine investeringer, hvilket gjorde ham til en meget velhavende mand. Han affejede dog altid spørgsmål om sin tid i Afrika, og når talen faldt på emnet, gled en mørk skygge hen over hans ansigt, som bar han på en tung byrde.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.