Escape game Den gale videnskabsmand[Lukket]

Virksomhed: Adventure House

Kontaktpersoner:

Messingvej 48b 8940 Randers ()

+45 60 14 54 84

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

Beskrivelse:

I er ansatte som bioanalytikere hos L.G.M (Laboratoriet for Genetisk Mutation). Jeres opgave til dagligt består i at forske i bekæmpelse af menneskets genetiske mutationer.

Gennem en lang periode har frokostpauserne i kantinen været koncentreret om en række rygter omhandlende den mystiske Professor Stein. Professor Stein er, blandt de ansatte hos L.G.M, kendt for at være en sær og uhøflig mand, der altid holder sig for sig selv. Han har sit eget laboratorium i det fjerneste hjørne nede i kælderen, og der er ingen adgang for uvedkommende.

De ansatte finder hans underlige adfærd og det private mørklagte laboratorium mystisk, og de er bekymrede for, om han kunne finde på at udnytte sin egen intelligens og hans store viden om genmutation til at foretage ondskabsfulde gerninger, der vil skade menneskets fremtid her på jorden.

En fredag eftermiddag, hvor alle har forladt bygningen for at holde weekend, beslutter I at trænge ind gennem indgangen til Prof. Steins mørke kælderlaboratorium. I er fast besluttede på at finde ud af, hvad Prof. Stein laver hernede.

Men noget går galt i Jeres lille efterforskning af Prof. Stein… Dagen udvikler sig til en kamp for overlevelse. I har nu 60 min. til at slippe ud.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.