Escape game Sherlock

Company: Midgaard Event

Average Rating:

5.0 / 5

3 reviews

Contacts:

Aldersrogade 6A 2100 København ()

+45 41446699

Command + EnterFound a typo? Select text and press Ctrl+Enter.

At the same location

Квест Outbreak

Outbreak

Midgaard Event

Rating: (3 reviews)
Квест Houdini

Houdini

Midgaard Event

Rating: (3 reviews)

Description:

Året er 1902 og Edward VII, prinsen af Wales, skal krones til konge af England. Men et skjult netværk af republikanere, anført af Oberst Holtenberg, har i sinde at styrte de europæiske kongehuse, med det engelske monarki som det første. I kulissen står nye regenter klar, som har en stor-europæisk krig på dagsordenen. Obersten har anskaffet sig intime billeder af prinsen i selskab med den franske skuespillerinde Sarah Bernhardt, og giver prins Edward ikke afkald på tronen, vil billederne blive offentliggjort. Uanset udfaldet, er det britiske monarki og verdensfreden i fare.

I al hast er en gruppe af britiske agenter sendt til Oberst Holtenbergs palæ i Danmark. Det er her, I kommer ind i billedet. Jeres mission er at infiltrere oberstens palæ og skaffe billederne indenfor 75 minutter og undgå kronprinsens abdiceren.

Details:

Sherlock er et dobbeltrum, og består således af 2 forskellige Escape Rooms, der er forbundet. De kan spilles af 2 grupper (i alt 6-12 personer), der på tværs af rum skal arbejde sammen og i fællesskab afværge katastrofen – eller fejle grusomt. Vi tilbyder også en VIP-version, Danmarks mest omfattende Escape Room oplevelse, hvor 1 gruppe (3-6 personer) får 2 timer til at løse hele mysteriet i begge rum.