Escape game Sherlock

Virksomhed: Midgaard Event

Gennemsnitlig bedømmelse:

5.0 / 5

3 anmeldelser

Kontaktpersoner:

Aldersrogade 6A 2100 København ()

+45 41446699

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

På samme sted

Квест Houdini

Houdini

Midgaard Event

Bedømmelse: (3 anmeldelser)
Квест Da Vinci Escape Room

Da Vinci Escape Room

Midgaard Event

Bedømmelse: (3 anmeldelser)
Квест Outbreak

Outbreak

Midgaard Event

Bedømmelse: (3 anmeldelser)
Квест Downfall Spy Mission

Downfall Spy Mission

Midgaard Event

Bedømmelse: (1 gennemgå)

Beskrivelse:

Året er 1902 og Edward VII, prinsen af Wales, skal krones til konge af England. Men et skjult netværk af republikanere, anført af Oberst Holtenberg, har i sinde at styrte de europæiske kongehuse, med det engelske monarki som det første. I kulissen står nye regenter klar, som har en stor-europæisk krig på dagsordenen. Obersten har anskaffet sig intime billeder af prinsen i selskab med den franske skuespillerinde Sarah Bernhardt, og giver prins Edward ikke afkald på tronen, vil billederne blive offentliggjort. Uanset udfaldet, er det britiske monarki og verdensfreden i fare.

I al hast er en gruppe af britiske agenter sendt til Oberst Holtenbergs palæ i Danmark. Det er her, I kommer ind i billedet. Jeres mission er at infiltrere oberstens palæ og skaffe billederne indenfor 75 minutter og undgå kronprinsens abdiceren.

Detaljer:

Sherlock er et dobbeltrum, og består således af 2 forskellige Escape Rooms, der er forbundet. De kan spilles af 2 grupper (i alt 6-12 personer), der på tværs af rum skal arbejde sammen og i fællesskab afværge katastrofen – eller fejle grusomt. Vi tilbyder også en VIP-version, Danmarks mest omfattende Escape Room oplevelse, hvor 1 gruppe (3-6 personer) får 2 timer til at løse hele mysteriet i begge rum.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.