Escape game Forbrydernes Værksted

Virksomhed: Escape Room Roskilde

Kontaktpersoner:

Margrethehåbsvej 114 4000 Roskilde ()

89808589

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

På samme sted

Квест Mission Nervegas

Mission Nervegas

Bedømmelse: (1 gennemgå)
Квест Det stjålne Mona Lisa

Det stjålne Mona Lisa

Bedømmelse: (1 gennemgå)

Beskrivelse:

Tusindvis af Dollars ligger og venter. Årets kup er planlagt, men hvem kan udføre opgaven?! Rygtet siger, at byens autoværksted gemmer på et pengeskab fyldt med Dollars og I har besluttet jer for at stjæle dem! Ejeren, Sergei, er lige kørt, så I ser jeres snit til at bryde ind og stjæle hans penge, men kan I nå det inden han kommer tilbage…?!
Forbrydernes Værksted er et multi-rum med det bredeste udvalg af opgaver I nogensinde har oplevet. Her er alt fra elektroniske puzzles, samarbejdsopgaver, teoretiske gåder og løsninger der kræver fingerfærdighed samt kreativitet. Vi har kreeret et rum med flere opgaver end noget andet Escape Room, men hvor der ikke kun er én rigtig løsning. Der er flere veje til målet, så I finder den, der virker bedst for jer. Et Escape Room som udvikler sig i takt med at I løser opgaverne og hvor I er ‘the Bad Guys’ modsat de fleste andre rum.
Uanset om du er alene eller I er en gruppe på op til 10 spillere, så passer dette Escape Room til jer. Uanset om I er professionelle eller mere uøvede, så får I op til 70 min. underholdning.

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.