Flugtspil Den hemmelige Vaccine

Virksomhed: Escape Room Roskilde

Gennemsnitlig bedømmelse:

5.0 / 5

pan itemprop="ratingCount">1 gennemgå

Kontaktpersoner:

Margrethehåbsvej 114 4000 Roskilde ()

89808589

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

På samme sted

Квест Det stjålne Mona Lisa

Det stjålne Mona Lisa

Bedømmelse: (pan itemprop="ratingCount">1 gennemgå)

Beskrivelse:

Dr. Streiss er forsvundet, og verden er ramt af en forfærdelig pandemi. Kan I finde den hemmelige Vaccine, og redde verden?!

Dr. Streiss havde under et beskyttet laboratorieprojekt i Roskilde fundet en alternativ genetisk vej til bekæmpelse af virus i kroppen og med hjælp fra 16 læger, virologer, analytikere m.m., skulle en hemmelig Vaccine fremstilles bag lukkede døre. Der gik dog rygter om, at ikke alle retningslinier blev overholdt og flere forsøg gik galt, men opskriften virkede og Vaccinen var lige på trapperne. Fra den ene dag til den anden forsvandt dog hele holdet inkl. Dr. Streiss selv og ingen har set dem siden. Det hemmelige laboratorie er fundet, men hvor er opskriften til Vaccinen? Det forlyder at Vaccinen var så hemmelig at kun ganske få i teamet rent faktisk kendte opskriften, da den var skjult bag adskillige spor og gåder…

…kan I finde den hemmelige Vaccine før det er for sent?!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.