Escape game Mission Nervegas

Virksomhed: Escape Room Roskilde

Gennemsnitlig bedømmelse:

5.0 / 5

1 gennemgå

Kontaktpersoner:

Margrethehåbsvej 114 4000 Roskilde ()

89808589

Command + EnterHar du fundet en slåfejl? Vælg tekst og tryk på Ctrl+Enter.

På samme sted

Квест Det stjålne Mona Lisa

Det stjålne Mona Lisa

Bedømmelse: (1 gennemgå)

Beskrivelse:

Kan I finde den hemmelige Nervegas, og redde verden?!
Dr. Streiss havde under et beskyttet laboratorieprojekt i Roskilde fundet en alternativ genetisk vej til fremstilling af en dødelig nervegas. I al hemmelighed planlagde han et angreb på verden, men blev opdaget af medarbejderne, som pludselig forsvandt fra den ene dag til den anden og ingen har set dem siden…
Det hemmelige laboratorie er fundet, men hvor er Nervegassen? Den er skjult bag adskillige spor og gåder og overraskelser…
…kan I finde den hemmelige Nervegas før det er for sent?!
‘Mission Nervegas’ er et 70 minutters multi-lineært Escape Room med et fantastisk udvalg af forskellige typer opgaver – både kombinationsopgaver, samarbejdsopgaver, elektroniske puzzles og hængelåse.
Som vi er kendt for, er dette rum også bygget inhouse af Escape Room entusiaster med det formål at underholde spillerne uanset alder.

Detaljer:

NB! Dette rum er en re-branded version af vores tidligere ‘Den hemmelige Vaccine’, så hvis du allerede har spillet vores Laboratorierum, skal du ikke booke dette!

We use cookies to optimize site functionality, personalize content, and provide you better experience. By continuing to browse our website, you agree to our cookie policy. Please read our full privacy statement.