World of Escape Rooms - Real-life escape games in Aalborg

Escape Rooms in Aalborg are an excellent opportunity for spending time with family and friends. It’s time you escaped the room! Escape rooms are a new popular type of entertainment in Aalborg. Here you will find information about the best escape rooms provided by different companies.Latest escape room reviews • Escape game: Diamanttyven
  Er lige kommet hjem, fra dette virkelig fede sted !:-) noget af det sjoveste jeg har prøvet, får en til at tænke på en helt anden måde!! PRØV DET, det vil ingen tage skade af !!

  Martin Brask Jørgensen


 • Escape game: Diamanttyven
  Har netop været inde og prøve dette nye koncept - Fantastisk underholdning på en hel anden måde end man er vant til - Udfordrende og adrenelinen pumper i kroppen for at få løst gåden så hurtigt som muligt, især hvis man er et stort konkurrence mennesker. Fedt, at man skal løse gåderne en for en, før at man kan komme videre til næste ledetråd. Kan KLART anbefales!

  Mie Lindskou


 • Escape game: ANSTALTEN
  Vi inviterede i påsken vores feriegæster med i GetOut. Vi havde et hold i hvert rum samtidigt. Det var vildt sjovt og vi blev fuldstændig fanget af den scene, vi kom ind i. Det er en oplevelse, som vi blev ved med at tale om i flere timer bag efter. Det er en fed aktivitet, hvor man sagtens kan deltage på tværes af alder. Vi var 4 voksne og 3 teenagere. Vi giver alle 7 vores varmeste anbefalinger til GetOut:-)

  Susanne Madsen


 • Escape game: ANSTALTEN
  Vi havde snakket om at lave noget alternativt til et social arrangement i klubben. Vi faldt over GetOut. og det overgik vores forventninger. det er en helt kanon måde at være sammen på. Malte gav en god instruktion og så gik vi ellers bare igang. Vi var alle enig om at det var en sjovt og spændende. Jeg kan give de varmeste anbefalinger, Det skal prøves igen

  Søren Dinitzen